Culinaire wensen

Bij Afscheid aan Zee bieden wij diverse culinaire opties voor uw afscheid. Zo kunt u denken aan een koffie- en thee buffet met koekjes, cakes of gebak. Maar denkt u ook eens aan heerlijk lunchbuffet met belegde broodjes, salades en soepen. Of een borrel na afloop van uw ceremonie met diverse hapjes, en een glas lekkere wijn of juist een sterke borrel.

Audio-apparatuur en muziek

Voor grote groepen die afscheid nemen kan het soms lastig en veel gedoe zijn om ervoor te zorgen dat iedereen alles kan horen/zien. Wij bieden daarom de optie voor huur van diverse audio apparatuur, zoals een microfoon, geluidsversterking, beamer en een groot projectiescherm. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat er op de dag technisch personeel aanwezig is om u ervan te verzekeren dat alles vlekkeloos verloopt.

Bijzondere wensen

Heeft u persoonlijke wensen over hoe uw geliefde zijn/haar afscheid voor zich zag? Wij denken graag mee en helpen u waar nodig bij de condoleance of uitvaart zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Stapje terug? Heeft u zelf al een duidelijk beeld over hoe de dag eruit moet komen te zien? Dan kunnen wij uiteraard ook een stapje terug nemen zodat u zelf invulling kan geven aan deze dag. Een uitvaart of condoleance kan natuurlijk altijd onverwacht gepland moeten worden. Wij begrijpen dat het juist daarom belangrijk is om snel contact te kunnen leggen met de juiste personen. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar om u informatie te verstrekken over de mogelijkheden bij Afscheid aan Zee.