Afscheid aan Zee. Een unieke locatie, gelegen bovenop het duin, met een schitterend rustgevend uitzicht op zee.

Een waardig afscheid voor uw geliefde.

Bij ons kunt u terecht voor uw afscheidsceremonies of condoleance recepties aan zee. Wij verzorgen een waardige uitvaart voor uw geliefde in combinatie met warmte, rust en verzorging. In de natuurlijke omgeving van het strand en de Kennemerduinen te Bloemendaal.

Afscheid aan Zee bestaat uit een noord- en zuidvleugel, wat mogelijkheden biedt voor een uitvaart, ceremonie of condoleance met uw eigen persoonlijke invulling. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag waar nodig bij het vormgeven van het afscheid.

De capaciteit binnen is 350 personen, het aansluitende ruime terras kijkt uit op zee en biedt genoeg plek voor 80 personen. Het terras aan de voorzijde biedt tevens genoeg ruimte voor 100 personen. Wij beschikken over verscheidene audiovisuele apparatuur om de uitvaart, receptie of condoleance op maat vorm te kunnen geven.

Wij denken graag met u mee om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd en om aan deze dag invulling te geven zoals u dat voor ogen heeft. Neem daarom gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Afscheid aan Zee is exclusief af te huren voor condoleances, recepties en ceremonies.

Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

(…) de plek leert mij het leven zoals het nu is zal het morgen niet meer zijn (…)

Deze woorden uit het Parnassia gedicht van Yalokien Slerak zetten kracht bij de zo vaak adembenemende uitzichten vanaf onze locatie aan Zee.